O nama

Prozvodnja nameštaja MAXIMUM, iz Smedereva, proizvodi nameštaj od masiva i oplemenjenih pločastih materijala (furnirana iverica, MDF ploce i univeri).

Počeci naše proizvodnje nameštaja datiraju iz davne 1966. godine, kada je radionica i osnovana. Tajne ovog zanata, po nama jednog od najlepših, se prenose sa oca na sina, već dve generacije, u ovom našem porodičnom biznisu. Spojili smo tradiciju i moderno u proizvodnji nameštaja. Takođe, spojili smo veliko iskustvo u zanatskom načinu rada i modernih tehnologija. Zahvaljujući toj vezi, stalno napredujemo u našem radu i u pozicioniranju na tržištu koje smo do sada osvajali samo sa odličnim preporukama naših starih, a i novih mušterija.

Naša osnovna delatnost u proizvodnji je izrada nameštaja po porudzbini, po projektu i crtežu. Nameštaj koji radimo u seriji su: club stolovi i TV komode, koji su naše dizajnersko ostvarenje.

Kategorije nameštaja koje izradjujemo su: club stolovi, nameštaj za dnevne sobe, bračni kreveti, ormani, plakari sa kliznim vratima, nameštaj za kupatila, kuhinje i nameštaj za opremanje kafica i butika.


Naši proizvodi su veoma cenjeni zbog svog kvaliteta, prefinjenog dizajna, vrhunske izrade i dugovečnosti. Sve ovo potvrđuju naše zadovoljne mušterije i ovo, skoro, poluvekovno postojanje.

Đure Daničića 14 · Smederevo · fix: 026 615 855 · mob: 063 82 13 970 · fax: 026 649 155 · [email protected] · www.maximumnamestaj.rs